Майстер-класи Річарда Берклі

Майстер-класи Річарда Берклі

23 і 24 лютого в Києві відбудуться майстер-класи британського професора Річарда Берклі (Richard Berkeley).

В програмі майстер-класів: дихальні техніки; вокальні техніки; основи акторської майстерності вокалістів; робота над власним оригінальним стилем; зняття психічних затисків і бар'єрів та інше.

За словами Річарда Берклі: «Свобода, почуття внутрішнього комфорту, простота і природність — ось та природна основа, завдяки якій розкривається голос, його природний тембр, краса, багатство фарб. Існування на сцені передбачає взаємодію між інтелектом, емоціями, тілом і голосом. Це злагоджений квартет, в якому жоден інструмент не компенсує свою силу за рахунок іншої».

Майстер-клас з вокалу — це загальнодоступна, відкрита форма спілкування, навчання, самопізнання і самоосвіти. «Я поділюся з вами своїми секретами, знаннями, прийомами співу, техніками», — каже маестро Берклі. На його думку, за своїми невичерпними можливостями співацький голос перевершує найдосконаліші музичні інструменти. Він складніший, примхливіший, крихкіший і вимагає до себе трепетного відношення. Щоб заблищати всіма барвами, голос має бути якнайстаранніше опрацьований і сформований.

Вміння співати властиво людині, як здатність говорити, дихати. Більшість людей переконані в тому, що від природи даний їм рівень музичного голосу і слуху — щось постійне. Якісне навчання та систематичні практичні заняття розвивають наші вроджені здібності і дозволяють застосовувати їх максимально ефективно.

Участь у майстекласі платна та здійснюється за попереднім записом за телефонами:
096 708 53 91 (Назар)
066 160 24 93(Аніко)

Вартість 2-денної участі у майстеркласі: 40 грн. — для студентів Інституту музики ім. Р. М. Глієра, 80 грн. для інших учасників.