Анна Крістофферссон

Анна Крістофферссон

З вересня 2011 року Міжнародна громадська організація «Школа Рівних Можливостей» розпочинає благодійний проект «Музика зцілює».

В рамках проекту 17 вересня 2011 в Києві відбудеться благодійний концерт шведської джазової зірки Анни Крістофферссон (Anna Christoffersson), метою якого є збір коштів для лікування дітей з вадами серця.

18 вересня 2011 за участі Анни відбудеться музичний майстер-клас для студентів, cпрямований на інтеграцію молодих людей з різними можливостями та потребами.

Акція є довготерміновою, оскільки планується проведення низки благодійних концертів та майстер-класів із залученням українських та іноземних музикантів.

Проект реалізується за сприяння Посольства Швеції в Україні, Міжнародного Благодійного Фонду «Дитяче серце», Оргкомітету фестивалю «Джаз Коктебель».

З 2000 року Міжнародна громадська організація «Школа Рівних Можливостей» бере участь у формуванні та реалізації ґендерної політики, де першочерговими є питання захисту прав людини і протидія всім формам насильства. В основу всієї просвітницької та превентивної діяльності Школи покладено принцип «рівний — рівному», тобто залучення самих дітей і підлітків для роботи з однолітками.

Крім того, Школа проводить всеукраїнські соціальні акції, квести, флешмоби майстер-класи з арт-технологій, а також займається реалізацією благодійних мистецьких акцій. Більше інформації на сайті: http://www.gender-ua.org

Організатори запрошують  музикантів, волонтерів та всіх охочих долучитися до акції. Заявки про співпрацю надсилати на e-mail: music.heals.project@gmail.com