Міжнародна Літня Джазова Школа в м.Ходжєж

Міжнародна джазова школа

Мистецьке об’єднання «Дзиґа» та «ДжазКлуб. Львів» організовують виїзд молодих українських джазменів на навчання у Міжнародній Літній Джазовій Школі в Польщі.

Із 20 до 31 липня 2011 у польському місті Ходжєж відбудуться відомі джазові майстер-класи, на які матимуть змогу потрапити українські джазові музиканти, щоб два тижні повчитись у видатних європейських джазменів.

Це є найстарші джазові майстер-класи в східній частині Європи, які до нашого часу продовжують бути вагомою подією в європейському джазовому русі. З майстер-класів у Ходжежі вийшла ціла плеяда видатних джазових музикантів, які літом приїжджають щоб викладати тут.

За два останні роки мистецьке об'єднання «Дзиґа» та львівський джаз-клуб організували навчання на ходжешських майстер-класах для 50 музикантів з України.

Мистецьким директором Школи цього року буде професор Ян Ярчик — декан відділу джазу McGill University в Монреалі.
Мистецький директор ІІІ польсько-українських джазових майстер-класівЯнуш Шром.

Для громадян України — стипендіальна знижка 50% та безкоштовне проживання у хостелі.

Молоді українські музиканти матимуть чудову можливість отримати нові знання від професійних викладачів джазу із Польщі, Німеччини, Іспанії та Канади; досвід праці в джазовому колективі; послухати лекції з історії та теорії джазової музики; щовечора брати участь у джем-сейшенах; проявити себе на великій сцені у фінальних концертах; познайомитися з молодими музикантами з інших країн і , можливо, створити нові міжнародні музичні проекти.

Щоб взяти участь у майстер-класах потрібно заповнити анкету та прислати її до 10 червня 2011 на e-mail: dzygajazz@gmail.com

Завантажити анкету: http://dzyga.com.ua/download/cho_jazz_2011_anketa.zip