«Щедрий вечір з добрим джазом» від львівського джазового гурту ShockolaD

Джазовий клуб «Джезва» запрошує всіх поціновувачів справжнього та щирого мистецтва «струсити пил» повсякденності та зануритись у магію різдвяних свят у затишку підземель нашого клубу. У цю зимну пору вас приємно зігріватиме гарний джаз від львівського колективу ShockolaD та запашна кава.

У програмі: джазові обробки українських колядок та щедрівок, а також багато цікавого несподіваного та зворушливого.

           ShockolaD – один з найуспішніших українських гуртів, який працює у жанрі world music. ShockolaD відкритий до експериментів зі змішування музики різних стилів і напрямків. Це переплетення енергій народної музики різних континентів, світів та епох: український фольклор, американський джаз, блюз, сучасна електроніка. Кожен концерт гурту – це чисте та глибоке емоційне переживання повноти життя. ShokolaD успішно гастролює в межах України та за кордоном; вони постійні та бажані гості багатьох українських і міжнародних фестивалів, а також клубів України та Європи. На сьогодні творчий доробок колективу складає 3 студійні авторські платівки, та альбом записаний наживо.

Ті, хто бачили цих прекрасних музикантів на сцені не залишилися байдужими до їхньої щирості та виконавчої майстерності. А хто ще не бачив, повірте, ShockolaD стане для вас надзвичайно приємним джазовим відкриттям.

Джазуватимуть: Ігор Гнидин – барабани, Анастасія Литвинюк – клавіші, Іванка Червінська – вокал, Михайло Балог – саксофон, Андрій Кохан – бас гітара

24 січня 2012 року
Джазовий клуб «Джезва»
Вул. Іллінська 9.
Культурно-Мистецький центр Києво-Могилянської Академії

Інформація в Facebook та Вконтакте