Музична палітра світу від ShokolaD

16 травня 2012 о 19:00 у київському джазовому клубі «Джезва» (“Jazzva”), відбудеться презентація нового альбому львівського джазового колективу ShockolaD, в межах якої буде проведена прес-конференція та концерт.

Гурт ShockolaD — унікальний самобутній проект, який вишукано та гармонійно поєднує джаз, українську народну музичну традицію, етнічні мотиви з усіх куточків світу, блюз, електронну музику, фанк та соул. 

“World” – це п’ята студійна робота від SchockolaD, в якій музиканти розширили
палітру власного звучання, вплітаючи в неї барви інших культур. Тут можна почути відлуння буддистських мантр і ритуальних співів карпатських мольфарів, діалог чиказьких блюзових рифів з українськими обрядовими піснями, афро-кубинські ритми і неперевершені джазові соло. Альбом “World” - це пригода, в якій слухач і гадки не має, що на нього чекає в наступному такті, і в яку частину світу занесе чергова композиція.
При чому, ця вибухова суміш звучить настільки органічно й невимушено, що починаєш вірити в те, що людство таки вийшло з однієї колиски і кожна культура має в цьому світі своє неповторне місце. Тому можна впевнено сказати, що альбом “World” буде однією з найяскравіших подій 2012 джазового року.

Склад гурту SchockolaD:

Анастасії Литвинюк - клавіші
Ігора Гнидіна - барабани
Іванки Червінської - вокал
Михайла Балога - саксофон
Андрія Кохана - бас-гітара

Час та місце прес-конференції :
Четвер, 16 травня о 17:00, джазовий клуб «Джезва»,
Культурно-Мистецький Центр Києво-Могилянської Академії (КМЦ), галерея ПідWall
м. Київ, вул. Іллінська 9

Контакти:

Програмний директор джазового клубу «Джезва» Назар Поливка
Тел.+380967085391

Акредитація журналістів:
e-mail: jazzva.club@gmail.com