Шулика Сергей

Сергей ШуликаДжазовий піаніст, співак, композитор, аранжувальник, викладач. 1974-1977 – керівник гурту “Хвиля” Чорноморських ВМС (Будинок Офіцерів Флоту, м. Севастополь). Виступи під час офіційних візитів до Болгарії, Югославії, Італії, Турції, Єгипту, Нігерії, Тунісу.
1980-1985 – керівник джаз-рок гурту “Обрій” (обласна філармонія м. Суми). Гастролі по містах України, Росії, Білорусії, Грузії. 1986-1995рр. – музичний керівник фольк-театру “Дивоцвіт”. Колектив знайомить слухачів зі своїм творчим надбанням під час гастролей по містах України, Болгарії, Німеччини.

З 1995 року Сергій Шуліка працює над створенням авторської музичної програми для фортепіано, співу, ударно-шумових інструментів і знайомить з нею слухачів під час виступів на джазфестах у містах: Дніпропетровськ, Кривий Ріг, Суми, Київ, Нітра (Словаччина), Целлє (Німеччина).

З 1998 року живе у місті Києві. Працює викладачем імпровізації та музичної ритмології в Школі джазового та естрадного мистецтв. Виступає в концертах з авторською програмою “У вирій світлих мрій”. В авторському доробку – джазові п’єси для фортепіано, пісні та романси, аранжування яскравих зразків українського фольклору для вокальних, хорових колективів, ансамблів українських народних інструментів, музичні імпровізації до вистав.

Програма “У вирій світлих мрій” – романтик-джаз – авторська фортепіанна музика, вокальні твори на поезію українських авторів.

Контакти: 80633997414
sergpiano@mail.ru