Андрій Арнаутов «Тріо Manifestations»

14 березня, четвер, у ДжазКлубі.Львів відбудеться концерт-презентація нового альбому «Андрій Арнаутов Тріо» під назвою «Manifestations».Альбом складається із композицій створених Андрієм Арнаутовим разом із піаністом Юрієм Середіном, саксофоністом Тарасом Баковським та португальським барабанщиком Луїсом Кандеясом у проекті Sonic Forecast на минулому фестивалі "Jazz Bez".

Початок: 20:00
Місце: арт-кав'ярня «Квартира 35» (вул. Вірменська, 35. «Дзиґа», 2-ий поверх)
Вхід - 50 грн., для членів усіх «дзиґівських» клубів - 25 грн.

Андрій Арнаутов - бас
Ігор Гнидин - барабани
Юрій Середін - фортепіано

Андрій Арнаутов

Один із найвидатніших українськиїх джазменів, музикант і композитор, віртуозний джазовий контрабасист. За кордоном його знають як Andrew Valentine.

Андрій Арнаутов є випускником джазового факультету Державного Училища імені Гнесіних. Після переїзду до США, продовжив свою освіту в Berklee College of Music, в Бостоні.

В Америці грав зі світовими зірками джазу, як трубач Roy Hargrove чи вібрафоніст Victor Mendoza. Арнаутов довгий час співпрацював з трубачем Томом Брауном (Tom Browne), виступав як сайдмен з такими легендами джазу, як Archie Shepp, Charlie Bird, Bobby Sinabria, Chris Washburn, Menny Duran, Jimmy Lowels, Hank Jones.

Свого часу Андрій виступати з кубинською групою «Buenavista Social Club» та викладав музику на Ямайці, де співпрацював з головою «Інституту Боба Марлі» Естором Блеком (Astor Black) у створенні музичної програми.

В Україні Арнаутов довгий час працює у складі «Київ Арт Ансамблю», під керівництвом Володимира Соляника. Останнім часом працює із вокалісткою з Камеруну Kemme Marileine.