«Яремчук-Арнаутов Project»

Афіша концерту «Яремчук-Арнаутов Project»

9 червня 2011, четвер, о  21:00 у «ДжазКлубі.Львів» відбудеться концерт імпровізаційного дуету патріарха української контемпорарі-музики саксофоніста Юрія Яремчука та відомого джазового контрабасиста Андрія Арнаутова.

Місце: арт-кав'ярня «Квартира 35» (вул. Вірменська, 35, «Дзиґа» 2-ий поверх )
Вхід: 50 грн., для членів «Jazz Club.Lviv» та етноклубу — 25 грн.

Юрій Яремчук

Композитор та інструменталіст, грає на тенор- і сопрано-саксофоні, кларнеті, фортепіано.

Яремчук працює у  різних стилях (free jazz, contemporary music, improvisation music) та є майстром різноманітних сучасних технік гри на саксофоні (мультифони, слеп, подвійне стаккато). У своїх сольних концертах надає перевагу вільній імпровізації.

Юрій Яремчук писав музику для театру, брав участь у багатьох авангардних виступах за участю художників, театралів і танцюристів.

Юрій Яремчук є лідером численних джазових фестивалів, акцій, хепенінгів, фестивалів нової імпровізаційної музики.

Андрій Арнаутов

Музикант і композитор, визнаний джазовий контрабасист. За кордоном його знають як Andrew Valentine.  Андрій Арнаутов є випускником джазового факультету Державного Училища імені Гнессіних. Після переїзду до США, продовжив свою освіту в Berklee College of Music, в Бостоні.

Під час навчання доводилося грати з трубачем Roy Hargrove і вібрафоністом Victor Mendoza.  Арнаутов довгий час співпрацював з трубачем Tom Browne, виступав як сайдмен з такими легендами джазу, як Арчи Шепп (Archie Shepp), Чарли Берд (Charlie Bird), Бобби Санабриа (Bobby Sanabria), Крис Уошберн (Chris Washburn), Мэнни Дюран (Menny Duran), Хэнк Джонс (Hank Jones).

В Україні Арнаутов довгий час працює у складі «Київ Арт Ансамблю», під керівництвом Володимира Соляника. На даний момент працює над створенням альбому Two Souls — One Voice у співпраці з вокалісткою з Камеруну Кеме Мерилен (Kemme Marileine).

Сайт Клубу: www.dzyga.com/jcl