Андрій Арнаутов Тріо

Андрій Арнаутов Тріо

16 лютого 2012 о  20:00 у «ДжазКлубі.Львів» відбудеться концерт  «Андрій Арнаутов Тріо», у якому імпровізують гітарист Генадій Мухачьов, львівський піаніст Юрій Середін та відомий київський джазовий контрабасист Андрій Арнаутов.

Вхід:  40 грн., для членів «Jazz Club.Lviv» та етноклубу — вхід вільний.

Про музикантів:
 Андрій Арнаутов
Музикант і композитор, джазовий контрабасист. За кордоном його знають як Andrew Valentine.  Андрій Арнаутов є випускником джазового факультету Державного Училища імені Гнессіних. Після переїзду до США, продовжив свою освіту в Berklee College of Music, в Бостоні.

Під час навчання доводилося грати з трубачем Roy Hargrove і вібрафоністом Victor Mendoza.  Арнаутов довгий час співпрацював з трубачем Tom Browne, виступав як сайдмен з такими легендами джазу, як Archie Shepp, Charlie Bird, Bobby Sinabria, Chris Washburn, Menny Duran, Jimmy Lowels, Hank Jones.

Свого часу Андрій виступати з кубинською групою Buenavista Social Club та викладав музику на Ямайці, де співпрацював з головою «Інституту Боба Марлі» Естором Блеком (Astor Black) у створенні музичної програми.

В Україні Арнаутов довгий час працює у складі «Київ Арт Ансамблю», під керівництвом Володимира Соляника. На даний момент працює над створенням альбому «Two Souls - One Voice» у співпраці з вокалісткою з Камеруну Kemme Marileine.

Генадій Мухачьов
Народився у Львові, довгий час жив і працював у Москві , а останні десять років творить у Києві.
1997 – почав самостійно вивчати джазову імпровізацію на гітарі.
1997 — знайомиться в Москві із Алєксєєм Кузнєцовим в рамках проекту «Гитара в джазе»
1997-2000 — учасник двох фестивалів Фестос ( студентський джаз ) , "Учитель и ученик "
2001 — переїхав до Києва

Грав у тріо «A Mad Tea Party» з Г.Немировським та О. Здоровецькою, в дуеті з Г.Немировським, в тріо А.Арнаутова. Учасник джем-сешнів в арт-клубі «44».

Юрій Середін
Піаніст, композитор. Навчався в дитячій музичній школі № 5 м. Львова, на теоретичному відділі в Львівській середній музичній школі-інтернаті ім С. Крушельницької, Львівській національній музичній академії (клас проф. М. Скорик), де отримав ступінь магістра композиції.

2007 — брав участь у міжнародному конкурсі jazzimprovizacija (Вільнюс, Литва), де отримав диплом
2010 — став переможцем українського естрадно-джазового конкурсу Вечори над Латорицею (Мукачево, Україна)
2011 — виграв стипендію ім. В. Івасюка для молодих композиторів фонду OpenUkraine.
Його вчителями в джазовій імпровізації були Джон Ескріт, Флоріан Росс і Джоел Холмс.