Два казкових весілля

MA_097

Нещодачно у Польщі мрійливі молодята - 26-річна Наталія та 29-річний Рафаель - влаштували неабияке весілля в стилі "Аліси в Країні чудес”. пара хотіла яскраве, нестандартне та тематичне весілля. Вони планували свій захід понад року та організувала його за мотивами книги Льюїса Керролла, передає The Daily Mail.

Офіційна частина свята пройшла в одній з церков Вроцлава. Після цього вона плавно перейшла в "Чайну Вечірку Божевільного Капелюшника".

Весільна вечірка пройшла на природі, на відкритому повітрі, майже як у книзі. Місцевість була професійно задекорована всілякими яскравими деталями та цікавими аксесуарами, що створювало таємниче відчуття казки.

Неабияким було і вбрання молодят: пишна та екстравагантна фата нареченої, сукня з довгим шлейфом, чорно-білі панчохи та казкові туфлі, яскраві та притягуючі погляд букет та бутоньєрки, синій костюм нареченого, рожевий галстук та капелюх. Рожеві, червоні та сині кольори перегукувались всюди - це було надзвичайно.

Видання повідомляє, що Наталія і Рафаель вперше зустрілися в чайному кафе чотири роки тому.

"Ми обидвоє вирішили вибрати тематику весілля саме Аліси в Країні чудес, оскільки ця книга значить для нас надзвичайно багато. Коли ми зустрілися вперше, вона лежала на полиці, поруч з нашим столиком", - зазначила Наталія.

Інші романтичні та закохані - 36-річна наречена Мері Джонс-Лі та 41-річний наречений Ентоні Лі - справили своє весілля в одному з найбільших льодовиків на заході Ісландії, в Лаунгйекюдльї, висота якого приблизно 1355 м. Як місце для проведення виїздної церемонії бувло вибрано льодовик Лаунгйекюдль, так як всередині нього побудована невеличка каплиця.

Виїздна весільна церемонія відбулась при температурі -2 градуси Цельсія на глибині приблизно 40 метрів. Виїздна церемонія була достатньо інтимна та камерна - були присутні лише 19 найближчих друзів та рідних. Холодно? Мурашки по шкірі, чи не так? Ні! Це лише доводить те, що ні погодні умови, ні оточення не грають ніякої ролі, коли серце і тіло і зігріває справжня та щира любов.

Вартість такого оригінального та екстримального весільного торжества, з урахуванням вартості перельоту, обійшлась молодятам в 9 тисяч фунтів стерлінгів. При чому лише вартість оренди каплички складала 2200 тисячі фунтів стерлінгів.

Лаунгйекюдль на сьогоднішній день є аж другим по величині у всій Європі льодовиком, розповідає The Daily Mail.