Jazz-Коло (Київ)

Проект Джаз-Коло представляє програму Блюз-Коло.

Ігор Закус – ініціатор та організатор концертної серії Jazz Kolo (www.jazz-kolo.com), котра вже з 2007 року з успіхом проходить в Києві. Усі концерти фіксуються на аудіо та відео – тож наразі Ігор є продюсером 25-ти релізів, як CD, так і DVD, із записами кращих українських джазових музикантів.

Серед альбомів є і записи Ігоря. Jazz-Kolo — це ще одна спроба організувати, стимулювати і, таким чином, поліпшити український джаз. Kolo включає в себе кращих джазменів України, організує концерти та намагається робити трохи більше.
“Джаз-коло” - це проект, створений для підтримки українського джазу, який знову запрацював у вересні, після 3-х річної перерви. “Джаз-коло” презентуватиме у “Часописі” щомісячні тематичні концертні програми джазової музики, представляючи різні джазові стилі та напрямки, від блюзу, свінгу та фанку до реггі та етно. Кожна програма буде присвячена окремому стилю чи напрямку.

Кожна програма записується та знімається.після чого монтується музичні фільми про українську імпровізаційну музику та наших музикантів.Вже з Нового року фільми транслюватимуться на українському тв.
А від сьогодні,маємо надію,що Джаз-Коло приживеться і в Харкові,бо це місто де живе джаз.
Першою Джаз-Коло презентує програму Блюз-Коло.Адже це музика,з якої все почалося...

Андрій Кохан - вокал,гітара

Олександр Павлов - гітара

Олег Аджикаєв - гітара

Ігор Закус - бас-гітара

Валерій Коваленко - барабани

Вартiсть квиткiв - 100 грн.