FLH: американський віолончеліст у Львові

FLH - це, звичайно, не хто інший, як американський віолончеліст Фред
Лонберг-Хольм <http://www.lonberg-holm.info>.

Один із топових музикантів вільної імпровізаційної сцени світу завітає до України в рамках програми фестивалю електроакустичної музики Vox Electronica<http://dzyga.com/content/view/1573/337/lang,ua/>
6 березня музикант виступить у Львові, а 7 березня - в Києві.

місця у Львові: Новий Ноїв Ковчег (вул. Ставропігійська 9), Галерея Дзиґа
(вул. Вірменська 35, 1-й поверх), Квартира 35 (вул. Вірменська 35, 2-й
поверх)

Зайве казати, що музиканти такого рівня та способу мислення можуть
дозволити собі грати цікаві сольні концерти. Саме це і відбудеться у двох українських містах. Другою важливою частиною цих виступів стане діалог з не менш цікавими та авторитетними музикантами місцевої сцени.

*Львівський концерт 6 березня буде складатися із двох відділень.* В першій частині, що відбудеться у галереї Дзиґа, Лонберг-Хольм буде грати *соло на віолончелі з електронікою*. У другій частині, вже в арт-клубі Квартира 35, до нього доєднаються для спільних пошуків музичної істини у вільній імпровізації львівські музиканти саксофоніст і кларнетист *Юрій Яремчук* та барабанщик *Ігор Гнидин*. Друга частина концерту в форматі *джем-сешну*також буде відкрита для участі інших музикантів, що бажають доєднатися до тріо.

У Львові в день концерту в арт-просторі Новий Ноїв Ковчег у рамках
діяльності арт-клубу ТАМ <http://dzyga.com/tamclub/> також пройде відкрита зустріч названа *Фрі-джаз ланч із Фредом Лонберг-Хольмом*. Вона включатиме*показ документального фільму-концерту німецького режисера російського походження Павла Бородіна під назвою Concert for Fukushima (Німеччина, Австрія; PanRec, 2012) та публічне інтерв'ю з музикантом - англійською з послідовним перекладом.

Детальна інформація та програма у приєднаннях

*Співорганізатори проекту**: Мистецьке об'єднання Дзиґа, Інститут
актуального мистецтва, Мистецьке об'єднання НУРТ, **IgRomArtMusic***

*Партнери:** **Cotton** **Club**, Музична агенція УХО, журнал Контрапункт,
портал **JazzinKiev**.**com** ***