Фантазії в манері свінгу для фортепіано

У 2013 році вийшло нотне видання «Фантазії в манері свінгу для фортепіано» авторства Валерія Ніфонтова. Із супровідного тексту: «Українська джазова сцена розвивається та живе інтенсивним, сповненим подіями життям. Пишеться нова музика, створюються групи, з’являються стилі. В очах світового слухача вона не поступається іншим, навіть навпаки. Що вже казати про вітчизняних гурманів чудової музики? Ви вдосталь можете насолодитися нею і вдома, і в громадських місцях, і за власним музичним інструментом.

У 2013 році серія нотних видань «Власні Розваги» випускає друге видання першої книги: «Фантазії в манері свінгу для фортепіано». Виконавцю пропонуються десять авторських композицій у вигляді нот, зображення та філософський текст. Поєднуючись у часі книга створює паралельний світ, певний настрій та хід думок,— це уявний погляд автора, який може розділити кожний бажаючий шанувальник джазу».

«Власнi розваги» — серія нотних видань, присвячена музикантам та виконавцям для гри на фортепіано. Перше видання вiдбулося в 2010 році. Серія випускається з ініціативи авторської редакції МедіаПіар Україна, порталу журнала «Джаз» JazzMag.com.ua, друкується видавництвом «Підручники та посібники».

Придбати книгу можна на сайті автора ValeryNifontov.com або в магазинах з музичними інструментами.