«Пугачов-Боголюбов-Корнієнко тріо»

Євгеній Пугачов

31 травня 2012 у Львові відбудеться концерт «Пугачов-Боголюбов-Корнієнко тріо», у якому разом зіграють відомі ураїнські джазмени: гітарист Євгеній Пугачов, піаніст Олексій Боголюбов та контрабасист Валентин Корнієнко.

Євгеній Пугачов — джазовий гітарист, композитор, родом із Харкова. Працював з такими відомими музикантами, як Анна Чайковська, Карл Фрірсон, Сергій Давидов. Євген був лідером власного проекту «New Jazz Project». Після того як Євген переїхав до Варшави, вигравши стипендію від Польського Міністерства Культури, він почав співпрацювати з багатьма польськими та європейськими музикантами.

У лютому 2012 року Євген записався в складі міжнародного проекту «The First Take», куди входять музиканти з Німеччини, Греції, Польщі. Також музикант співпрацює з норвезькими джазменами і грає в проекті «Polar Expedition».

Олексій Боголюбов — джазовий піаніст і композитор. Був концертмейстером вокального відділу в класі відомого педагога Тетяни Миколаївни Русової. Також Олексій створив своє тріо з контрабасистом Валентином Корнієнком і барабанщиком Сергієм Табунщиком.

Джазовий домрист Віктор Соломін створив проект Соломінбенд, куди був запрошений Олексій Боголюбов в якості клавішника, спільно з барабанщиком Аліком Фантаєвим і басистом Костянтином Іоненко цей колектив став кращим ф'южн проектом 2006 року. Пізніше працював із зіркою поп-фольк музики Катею Chilly. В цьому ж році Олексій став постійним музичним партнером аташе з культури німецького посольства за сумісництвом гітариста Жан-П'єр Фрьолі. У 22 роки Олексій здобув вищу освіту, як джазовий піаніст, і ставав учасником міжнародних джазових фестивалів.

Валентин Корнієнко народився в Харкові, закінчив Харківське музичне училище по класу гітари, Харківський Педагогічний Університет,  Харківський Інститут Мистецтв за класом джазового контрабасу, перевівся в Київський Інститут Музики ім. Р.М.Глієра і закінчив навчання  в 2005 році.

Починаючи з 2003 року, Валентин живе в Києві. Він бере участь в різних музичних проектах (Схiд-Side, Mlada, Strelchenko Band, A Banda Brasil, Band 44, Dislocados, група Каті Чилі). Гастролює за кордоном (Швеція, Австрія, Великобританія, Польща, Сербія, Білорусія, Литва). Співпрацює з вітчизняними та закордонними музикантами.

Вхід — 40грн., для членів «Jazz Club.Lviv» та Етноклубу — 20 грн.