«КУБИКМАГГИ» у Львові

«КУБИКМАГГИ» у Львові

10 травня 2012  у «JazzClub.Lviv»  відбудеться концерт музичних терористів — джаз-панк гурту  «КУБИКМАГГИ» із Санкт-Петербургу.

Вхід: 50 грн., для членів «Jazz Club.Lviv» та Етноклубу — 25 грн.

Склад:
Ксенія Фьодорова —
рояль, вокал
Макс Руденко —
бас
Ілья Варфоломєєв —
барабани
Іван Ріпс —
звукорежисер

Реліз гурту:
«Стилістика ансамблю — музичний тероризм і джаз-панк; безперервні експерименти з інструментами та іншими засобами вираження. З кожної композиції КУБИКАМАГГИ за правильного приготування може вийти цілий альбом.

Групі не відоме співчуття до слухачів, музиканти замінюють його самоіронією, що переходить в гротеск. Кожні дев'ять з десяти слухачів сміються, кожні п'ять — не розуміють що відбувається.

Група імені харчової добавки та проекції справи Джойса на музику з'являється на майданчиках Петербурга і Москви, від Проекту О.Г.І. до міжнародних фестивалів «СКІФ» і «Джаз Коктебель». Крім того, лідер колективу, Ксенія Марокканська, керує першою земною програмою із репатріації марсіанських біженців, розвиваючи великий почин Ж. Агузарової.

Всі учасники колективу мають музичну освіту та досвід сценічної діяльності в складі інших груп. Жоден з учасників колективу не перебуває на обліці в психіатричному диспансері; жоден з учасників колективу не може бути визнаний психічно нормальним. Всі четверо працювали в якості музикантів за кордоном.
Двоє з них —євреї. Все це не має жодного стосунку до їх музики.
Приємного прослуховування»


Сайт гурту: kubikmaggi.com