Organum’2012

Програма Organum 2012

30 квітня 2012 в Сумському обласному театрі для дітей та юнацтва відбудеться заключний концерт фестивалю Organum’2012, на якому виступатимуть джазові музиканти України.

Програма концерту:

16:00

Вокалістка Юлія Разіна (Севастополь) та джаз-ансамбль Dr. Jazz Project (Cуми) у складі: Олександр Храпов (фортепіано), Олексій Сачко (контрабас), Максим Руденко (ударні).

У програмі: В.Дюк «Отримай шанс кохати», Дж. ван Хойсен «Горошок і місячне сяйво», Г.Манчіні «Дні вина і троянд», Дж.Керн «Усе те, чим ти є, – це моє», Ж. де Поль «Ти не знаєш, що таке любов», Ф.Черчіль «Одного разу з’явиться мій принц», Дж.Гершвін «Людина, яку я люблю», A.Жобім «Дівчина з Іпанеми».

17:00

Квартет Олексія Пєтухова, джаз-ансамбль (Одесса) у складі: Олексій Пєтухов (фортепіано), Андрій Мішаков (саксофон), Валерій Буримченко (бас-гітара), Валерій Неговора (ударні). У програмі джазові стандарти, авторські композиції та джазові обробки.

18:00

Aramis, джаз-ансамбль (Суми) у складі: Володимир Прихожай (фортепіано), Ігор Поліський (скрипка), Сергій Тарасенко (бас-гітара), Максим Руденко (ударні), Володимир Фрік (перкусія).
У програмі авторські композиції Володимира Прихожая: «Пісня без слів», «Мій шлях», «Мелодія в народному стилі», «Хороший день», «Святковий настрій» та композиція Р. Роджерса «Мій кумедний Валентин».

19:00

Laura Marti Quartet, джаз-ансамбль (Київ) у складі: Лаура Марті (вокал), Наталія Лебедєва (фортепіано), Олексій Фантаєв (ударні), Андрій Арнаутов (бас-гітара) з програмою New Brasilian Project.
У програмі твори бразильських композиторів: Івана Лінса, Роберто Менескаля, Антоніо Карлоса та Жокафі, Гуїнго Блана, Вініціуса де Мораеса та Карлоса Ліри, Орланна Діво та Елнтона Менезеса, а також португальської співачки Марії Жоао. Музика базується на ритмах самби з використанням елементів ф'южн, фанку, диско.

Трансляції всіх концертів фестивалю відбуваються в онлайновому режимі на vivat.tv.