«В ритмах Джазу та Танго»

«В ритмах Джазу та Танго» афіша

7 квітня 2012 у Києві відбудеться концерт «В ритмах Джазу та Танго», в якому разом із досвідченими джазовими музикантами гратимуть талановиті діти — володарі трьох Гран-прі ХХ міжнародного конкурсу ім. Д.Кампокьяро (Італія), учні київської школи мистецтв №2 ім. М. Вериківського, клас педагога Андрія Вікторовича Малахова, — Ілля Бондаренко (10 років) та Тетяна Жмендак (10 років).

Тетяна та Ілля є постійними учасниками концертів Дитячої філармонії, концертів відкриття проекту «Освітні ініціативи. Intel» та багатьох музичних та телевізійних проектів: «Зустріч з бароко», «Окешкін джаз», «Щоденник для батьків», благодійного концерту пам’яті Чорнобильскої катастрофи, концерту присвяченного захисту довкілля (організатор ООН) та інших.

Проект «В ритмах Джазу та Танго» вже підтримав відомий музичний критик, радіоведучий, радіожурналіст Олексій Коган, який високо оцінив складність та унікальність музичного матеріалу, майстерність юних скрипалів та погодився вести концерт.

Відома джазова піаністка та композитор Наталія Лебедєва разом із своїм тріо будуть супроводжувати дітей на сцені протягом двох відділень. Прозвучать твори Астора П’яцоли, Карлоса Гарделя, Дюка Елінгтона, Жюля Стайна, Ігоря Фролова та інших.

Враховуючи благодійний характер даного проекту, вхід на концерт — вільний.

Частина місць передбачена для дітей-сиріт. В майбутньому деякі номери цього проекту планується привезти в лікарні для онкохворих дітей.

Організатори проекту звертаються до всіх небайдужих людей за фінансовою підтримкою, щодо його реалізації.

Телефон для довідок: 0503256355.