Різдво в стилі джаз

Різдво в стилі джаз

15 січня 2012 в Великій залі Національної музичної академії ім. П.І. Чайковського Громадська організація «Мистецька ліга» за підтримки Польського Інститут в Києві проводить святковий концерт «Різдво в стилі джаз».

В концерті прозвучать джазові обробки слов’янських колядок і щедрівок та авторські композиції у виконанні джазового тріо всесвітньо відомого композитора та піаніста Костянтина Віленського (Польща).

З маестро в концерті приймають участь Державний камерний ансамбль «Київські солісти», славетний вокальний секстет «МanSound» та джазові музиканти з України та Польщі.

Дивний мікст академічної, джазової та народної музики, насичений феєричними фортепіанними імпровізаціями, залишить у Вас неповторний смак світлого різдвяного настрою та святкової джазової атмосфери.

К. Віленський — піаніст, композитор, джазмен із світовим ім'ям, йому з легкістю вдається інтерпретувати шедеври музичного мистецтва – «Політ джмеля», теми Паганіні, «Регтайми» Джопліна, найвідоміші українські народні пісні, які маестро насичує колоритними джазовими гармоніями, «розфарбовує» яскравими свінговими ритмами.

Веде концерт відомий джазовий критик Петро Полтарєв.
Початок концерту о 19.00.
Білети можна придбати в касі Національної музичної академії або замовити за телефоном: 097 484 25 77