Концерт Тьєррі Пеала

Афіша концерту Тьєррі Пеала

27 листопада 2011 Академія Сучасних Мистецтв та  Французький Інститут в Україні представляють концерт французького джазового вокаліста  Тьєррі Пеала (Thierry Peala) з новим проектом «Move is»:

Тьєррі Пеала — вокал (www.thierrypeala.com)
Бруно Анжеліні (Bruno Angelini) — піаніно (www.brunoangelini.com)
Франческо Беарзатті (Francesko Bearzatti) — саксофон & кларнет (www.francescobearzatti.com)

Спеціальні гості:

Ольга Войченко — вокал (www.myspace.com/olgavoichenko)

Сергій Капелюшок — гітара (www.myspace.com/sergeykapeliushok)

Початок концерту о 19.00.

Замовлення квитків: +38(097) 1479116, www.artschool.kiev.ua

Тьєррі Пеала — вокаліст, який завжди знаходиться у пошуках музичних авантюр. Завдяки цим авантюрам він зустрічає таких відомих музикантів, як наприклад Ріккардр дель Фра, Емманюєль Бекс, Луі Мутен чи Сильвен Беф, разом з яким він записав свій перший альбом «New Edge». Чи наприклад Кенні Віллера  та Норму Вінстон, з якими він записав свій другий альбом «Inner Traces — a Kenny Wheeler songbook».

Новий альбом «Move is» Тьєррі створив разом зі своїм коллегою по цеху, композитором та музикантом Бруно Анжеліні.

При створенні тріо вирішальну роль зіграла зустріч з Франческо Беарзатті, італійським композитором та музикантом Anchiste Italien, який працював з Альдо Романо, Луї Склаві та Анрі Текс`є.

www.youtube.com/watch?v=Svsvy2oasg4

Ольга Войченко — українська джазова вокалістка, володар Гран-Прі джазового конкурсу «Asakusa Jazz Contest» в номінації вокал (Токіо, Японія), лауреат престижного европейського фестивалю «Jazz Jamboree».

Учасниця великої кількості джазових фестівалів і проектів не тільки в Українї, а й за кордоном: Англія, Франція, Фінляндія, Польща, Росія. Японія.

Сергій Капелюшок — гітарист, композитор, педагог. Володіє різноманітною технікою виконання на електро- та акустичних гітарах.