Art Jazz Cooperation 2011

Art Jazz Cooperation

Art Jazz Cooperation — це один із найвідоміших джазових фестивалів в Україні. Він розпочав свою історію у 2007 році та став музичною візитівкою Волині.

Art Jazz Cooperation 2011 відбудеться 3―4 вересня. Четвертий міжнародний джазовий фестиваль Art Jazz Cooperation 2011 об’єднає не лише різні жанри мистецтва в темі джазової музики, але й міста: Луцьк та Рівне на деякий час стануть центром культурного життя і водночас розпочнуть «новий сезон» фестивального руху України.

Виступи паралельно проходитимуть у Луцькому замку та рівненському Обласному музично-драматичному театрі. Луцький замок XIV століття гостинно розчинить свою давню браму перед учасниками та гостями фестивалю, які зможуть насолодитися не лише унікальною середньовічною атмосферою, а й послухати цьогорічного хедлайнера фестивалю ― Карла Фрірсона (Karl Frierson, США), соліста всесвітньовідомого музичного колективу De Phazz.

Славетний музикант виступатиме і в Рівному. У нас буде унікальна можливість почути Карла Фрірсона наживо разом із харківським джазовим колективом Acoustic Quartet. До фестивальних дійств долучаться колективи з України, Польщі та інших країн Європи.Art Jazz Cooperation — унікальний мистецький проект, поєднання різноманітних жанрів мистецтва в темі джазу: музика, фотографія, живопис, хореографія тощо.

Складові фестивальної програми постійно змінюються, аби зробити її якомога цікавішою для відвідувачів нашої імпрези:

1) виступи музикантів;

2) джем-сешни;

3) майстер-класи;

4) всеукраїнський фотоконкурс «Джазові Емоції»;

5) фотовиставки;

6) художня імпровізація ― малюнок «КвікПік»;

7) хореографія.

Із детальною програмою фестивалю невдовзі можна буде ознайомитися на сайті: www.artjazz.info.

Метою фестивалю є ілюстрація актуальних напрямків світового фестивального руху та перенесення кращих його традицій в Україну, створення української фестивальної культури, налагодження співпраці між культурними, бізнесовими організаціями, владними структурами, розвиток туристичної галузі рівненської та волинської областей.

Соціальна скерованість фестивалю: підтримка талановитої молоді з малозабезпечених родин, популяризації українських виконавців джазу.

Організатори:

Луцький джазовий клуб (Луцьк), Джаз-клуб «ДжЕм» (Рівне), Благодійний фонд «Співдружність-Волинь», Волинське молодіжне громадське об’єднання «Єднання».

Під патронатом: Голови Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука та Рівненського міського голови

Партнер фестивалю: Страхова компанія PZU Україна

За підтримки: ОТР-банк

За сприяння: Генерального Консульства Республіки Польща в Луцьку, Волинської облдержадміністрації, Луцької міської ради, Благодійного фонду «Рідна Волинь», ТОВ «Факторія»

Если раньше смесители для воды выполняли лишь практическую роль, то на сегодня это часть интерьера. Кроме того, что они выполняют технические функции, их служба заключается еще и в общем оформлении кухни на заказ спб недорого и ванной комнаты.