Фотоконкурс від Art Jazz Cooperation

Участник фотоконкурса Art Jazz Cooperation 2010

Участник фотоконкурса Art Jazz Cooperation 2010

Оргкомітет фестивалю Art Jazz Cooperation оголошує третій всеукраїнський фотоконкурс фотографій на джазову тематику "Джазові Емоції 2011" -- змагання професіоналів та аматорів фотомистецтва у висвітленні джазової музики у різних її проявах. 

Мета фотоконкурсу — популяризація джазової музики через візуальне висвітлення джазових концертів, вечірок, музикантів, музичних інструментів, які різними засобами передають атмосферу цього мистецтва.

Організаторами фотоконкурсу є Рівненська обласна громадська організація "Джаз-клуб Джем" за інформаційної підтримки Національної спілки фотохудожників України (НСФХУ). До участі у фотоконкурсі "Джазові Емоції-2011" запрошуються українські професійні фотографи та аматори фотомистецтва. Вік учасників не обмежений.

Участь у конкурсі безкоштовна. Кількість робіт від одного учасника — не більше 5 (п’яти). Для участі у фотоконкурсі учасник повинен надіслати на електронну адресу оргкомітетуinfo@artjazz.info кольорове або чорно-біле фото без рамок оригінального розміру, роздільна здатність — 300 dpi, формат — JPG.

До кожного листа необхідно додати текстовий файл з такими відомостями:

1. Назва роботи.
2. Місце та рік зйомки (за бажанням автора).
3. Ім’я, прізвище автора, місце проживання, рід занять.
4. Особисту електронну адресу та діючий контактний телефон.

Конкурсні роботи експонуватимуться на веб-сторінці організатора конкурсу — джаз-клубу “Джем” — www.jazz.rv.ua та на офіційній сторінці фестивалю “Art Jazz Cooperation” www.artjazz.info

Роботи приймаються з 1 липня по 20 серпня 2011 року. Переможців та учасників виставки буде оголошено до 1 вересня на сайті www.jazz.rv.ua. Відкриття фінальної виставки конкурсу відбудеться під час джаз-фестивалю "Art Jazz Cooperation" 3-4 вересня в Рівному.

Рішенням журі конкурсу присуджуються перша, друга та третя премії конкурсу (дипломи, цінні призи), дипломи НСФХУ. У складі журі – професіонали фотографічного мистецтва, представники оргкомітету фестивалю, джазові експерти.

Надсилаючи свої фото, учасник конкурсу погоджується з розміщенням світлин у поліграфічній некомерційній продукції, яка покликана популяризувати фотоконкурс "Джазові емоції" та джазовий фестиваль "Art Jazz Cooperation".

Подробиці та положення на: www.jazz.rv.ua та www.artjazz.info