Квінтет Олени Саловоїї

Олена Салова Quintet

Цього місяця проект New Generation cвяткує 2 роки свого народження. У 2009 його відкрив квінтет Денніса Аду. Другим концертом New Generation cтав виступ неперевешеного дуету Вадим Неселовський – Андрій Прозоров, на сьогодні, напевно, найвідоміші у світі молоді українські музиканти.

Сьогодні Нова Генерація Українського джазу презентує ще одне нове ім’я: співачка Олена Салова.
Олена — студентка Київського Інституту Музики ім. Р.М. Глієра і без перебільшення, одна з найталановитіших молодих джазових співачок. Музикант, що найголовніше на наших теренах, із правильним відчуттям смаку та непересічним музичним інтелектом.

24 травня 2011 відбудеться прем´єра проекту на сцені арт-клубу «44», хоча співатиме на цій сцені Олена Салова не вперше. Вона брала участь як і в концертах проекту Jazz Night, так і в інших концертах.

Восени 2009 року, саме на Олену Салову звернув особливу увагу той самий відомий у світі українець, викладач найвпливовішого джазового колледжу світу Вадим Неселовський, що проводив майстер-класи в Інституті Музики ім. Глієра. Ці майстер-класи Олена із успіхом завершила, сподіваємось, це і стало поштовхом для подальшого розвитку.

Публіка арт-клубу бере участь у підтримці Нової Генерації Українського джазу, тому що усі гроші від реалізації квитків є гонораром музикантів.