«Cho-Jazz 2011»: 50% знижка на майстер-класи в Польщі!

Cho Jazz 2011

Cho Jazz 2011

Мистецьке об’єднання «Дзиґа» та «ДжазКлуб.Львів» організовують виїзд молодих українських джазменів на навчання у Міжнародній Літній Джазовій Школі в Польщі. Із 20 до 31 липня 2011 р. у польському місті Ходжєж відбудуться відомі джазові майстер-класи, на які матимуть змогу потрапити українські джазові музиканти, щоб два тижні повчитись у видатних європейських джазменів. Це є найстаріші джазові майстер-класи в східній частині Європи, які до нашого часу продовжують бути вагомою подією в європейському джазовому русі. З майстер-класів у Ходжежі вийшла ціла плеяда видатних джазових музикантів, які літом приїжджають, щоб викладати тут.

За два останні роки мистецьке об'єднання "Дзиґа" та львівський джаз-клуб організували навчання на ходжеських майстер-класах для 50 музикантів з України.

Мистецьким Директором Школи цього року буде професор Ян Ярчик -- декан відділу джазу McGill University в Монреалі. Мистецький директор ІІІ Польсько-Українських Джазових Майстеркласів – Януш Шром.

Для громадян України – стипендіальна знижка 50% та безкоштовне проживання у хостелі.

Молоді українські музиканти матимуть чудову можливість отримати нові знання від професійних викладачів джазу із Польщі, Німеччини, Іспанії та Канади; досвід праці в джазовому колективі; послухати лекції з історії та теорії джазової музики; щовечора брати участь у джем-сейшенах; проявити себе на великій сцені у фінальних концертах; познайомитися з молодими музикантами з інших країн і , можливо, створити нові міжнародні музичні проекти.

Щоб взяти участь у майстер-класах потрібно заповнити анкету (завантажити анкету) та прислати її до 10 червня 2011 на e-mail : dzygajazz@gmail.com