Київський дует «Ігнатьєв-Пурцеладзе» у львівському джаз-клубі

Катерина Пурцеладзе та Павло Ігнатьєв

Щирі та емоційні композиції Павла Ігнатієва у поєднанні із м'яким проникливим вокалом Катерини Пурцеладзе дозволять відчути різноманітність настроїв, поміркувати і просто відпочити душею. Київські музиканти представлять своєрідний  творчий експеримент, що став втіленням свободи, краси, легкої свіжості і довгоочікуваного щастя, що неодмінно зацікавить всіх, хто тонко відчуває прояви справжнього і в житті , і у звуках...

Павло Ігнатьєв

Молодий український піаніст та композитор Павло Ігнатьєв творить авторську музику  на межі  традицій класики та джазу. Його щирі  композиції були високо оцінені джазовими критиками, зокрема Олексієм Коганом. Широкій публіці Ігнатьєв відомий завдяки  співпраці з гуртом  «Бумбокс», Сергієм Бабкіним та гітаристом Геннадієм Бондарем. На рахунку Павла вже є дев'ять альбомів.
Сайт автора: http://www.pavelignatyev.com/

Катерина Пурцеладзе

Вокалістка джазового  гурту «JT Fresh», вражає проникливою м'якістю свого голосу. Спів   Пурцеладзе  лунав зі сцени  міжнародних джаз-фестивалів України  та Росії, а також  на польсько-українських Джазових Варштатах 2010. Її вокал критики називають «інтелігентним скетом»  з домішкою ароматів весняного колориту.  Голосом Катерини співають герої диснеївських джазових мультфільмів-мюзиклів з українським дубляжем, таких, як: «Принцеса і жаба», «101 далматинець», «Геркулес».