Презентація платівки гурту «Shopping Hour»

30 листопада о 20.00 у клубі Sullivan Room (вул. Прорізна, 8) відбудеться концерт-презентація нового альбому етно-лаунж гурту Shopping Hour. Платівка отримала назву Sunce Вітер.

Другий альбом Shopping Hour відповідає девізу цього україно-сербського проекту: Еклектика, Свобода, Радість. Народні балканські та українські пісні співіснують із авторськими композиціями та піснями Тані Ша на тексти Богдана-Ігоря Антонича, Євгенії Чуприної, Геннадія Сидорова, Svet’а.

На диску також присутні кавер-версії двох яскравих хітів: ліричної хорватської пісні "Cesarica" (автор – Zlatan Stipisic Gibonni) та пристрасної кубинської пісні "Hasta Siempre" (автор – Carlos Puebla). Загалом диск містить 14 треків.

Робота над альбомом тривала майже три роки. Як і дебютний альбом The Worldest Music, що вийшов у 2006 році, Sunce Вітер є міжнаціональним і навіть міжконтинентальним. В його створенні взяли участь музиканти з п'яти країн, що розташовані на трьох континентах.

Альбом видано за всебічної підтримки www.umka.com.ua – онлайн-крамниці української музики та літератури. Запис та зведення альбому – студія Кофеїн, www.kofeinstudio.com.ua

Вартість квитків: 50 грн. – зал, 100 грн. – vip-балкон. Роздруковуй флаєр – купуй квиток за 30 грн.! Флаєр знайдеш на www.sullivanroom.kiev.ua Акредитація ЗМІ та детальна інформація: Stavanna@yandex.ru Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript ; 066 240 89 35. Замовлення квитків: 536 17 17.