Undivided у Львові

В рамках фестивалю Контрасти - проект Undivided, спроба музичного опису свідомості людини.

Перрі Робінсон (Perry Robinson) – нью-йоркський кларнетист, який є одним з найбільш значних музикантом в історії джазу. За роки своєї діяльності на міжнародний сцені співпрацював з найвидатнішими особистостями в історії імпровізаційної музики, серед яких Генрі Ґраймз, Білл Діксон, Нана Васконцелос, Карла Блей, Арчі Шип, Чарлі Хейден, Ентоні Брекстон. Неодноразово записувався для найпрестижніших видавництв, а його стиль сьогодні є взірцем сучасного кларнетного виконання та зразком для наслідування у цілому світі.

Боббі Ф’ю (Bobby Few) – піаніст, народився в Клівленді (США), спадкоємець піаністки Бада Пауела, Телоніуса Монка, є живою легендою джазу. Увійшов в історію музики, співпрацюючи з найбільшими постатями сучасного джазу, такими як Альберт Айлер, Стів Лейсі, Арчі Шип, Букер Ер він. Довгий час він концертував і записувався в Нью-Йорку, а наприкінці 60-х на запрошення Альберта Айлера переїжджає до Парижа, де стає незамінним піаністом європейського авангарду.

Клаус Кугель (Klaus Kugel) – провідний німецький джазовий барабанщик, один з найвпливовіших музикантів європейського авангарду. Співпрацював в рамках концертів і записів зі знаменитими музикантами міжнародної джазової сцени, серед яких Бобо Стенсон, Томаш Станько, Чарлі Маріано, Кенні Віллер, Чарлз Гейл, Мішель Пільц, Тео Йоргенсман, Метью Шип, Петрас Вішняускас. Його унікальний стиль гри був оцінений музичними критиками цілого світу.

Марк Токар – видатний український контрабасист нового покоління. Концертує і записується на теренах Європи. Співпрацював з найзначнішими постатями світового музичного авангарду, серед яких Кен Вандермарк, Стів Свелл, Роберта Пікет, Марк Сандерс, Фред Фріт, Петрас Вішняускас, Мірчі Тіберіан, Міколай Тшаска. Працює над синтетичними проектами, що поєднують музику з іншими видами мистецтва, такі як поезія, малярство, танець та відео-арт.

Вацлав Зімпель – кларнетист та композитор. Займається концентрвою, композиторською діяльністю. Співпрацював з найзначнішими представниками польського і міжнародного музичного авангарду, серед яких Кен Вандермарк, Міколай Тшаска, Тім Дейзі, Дейв Ремпіс, Арам Шелтон. Його спільний проект з Тімом Дейзі « Four Walls» (у якому також взяли участь Марк Токар та Дейв Ремпіс) портал Diapazon визнав диском 2008 року.