Новый альбом от Бобина, Дудко и Маркова

После ярчайшего выступления на форуме книгоиздателей, состоявшемся в мае, трио Дмитрий Александров-Денис Дудко-Олег Марков приняли решение записать альбом. По заверениям фронтмена трио, диск будет готов уже совсем скоро; процесс записи закончен: "Музычку сведем и отмастерим, тогда покажу". Название альбома и дата релиза пока не сообщается. Вот что об этом пишут на jazz-kolo.com:

"Відтоді, як Дмитро ‘Бобін’ Александров придбав бас-кларнет наприкінці минулого року, він докорінно поміняв свої погляди на музику. Пішов навіть не у бік Еріка Долфі (якого дуже любить), а просто радикально європеїзувався. Його новий напів-фрі-джаз європейського характеру вже можна було почути у травні на відкритій сцені під назвою UpSide3 у рамках київського форуму книговидавців.
Тепер аналогічний матеріал записується на студії Kaska (що на вулиці Боричів Тік), де заправляє відомий перкусист Анатолій Шмаргун. Так що: Александров (сопрано-сакс, бас-кларнет), Денис Дудко (контрабас), Олег Марков (барабани).

Сам Дмитро називає матеріал “непричесаним”, а це - дуже рідкісно для української музики від гравців цієї ліги. Денис Дудко тихенько “зрадив” свій Океан Ельзи та повернувся до контрабасу, а 17-річний барабанщик Марков виявився більш ніж “у матеріалі”.

Наразі невідомо, під якою саме назвою вийде диск тріо: буде це UpSide3 чи СхідSide. Музканти натхненно переймаються виключно музикою, а не назвими та іншою “літературою”"