Флюгери Львова 2008

Флюгери Львова 2008Мистецьке об'єднання "Дзиґа" попереджає: не складайте жодних планів на початок травня - пожалкуєте! Адже з 1 по 4 травня у нашому місті віятимуть вітри джазу та фолку, викликані Шостим Міжнародним Фестивалем "Флюгери Львова". Фестиваль, що є основною подією року для справжніх поціновувачів джазу та фолку, і тепер готує нові сюрпризи.

Спеціально для "Флюгерів Львова" до України із далекої Америки завітає Ken Vandermark. Бонусом фестивалю стане виступ біг-бендів: "Біг-бенд Харківської державної академії культури", "Біг Бенд під керівництвом Романа Хабаля" та "Біг-бенд "Leopolis"". Фолкова частина фестивалю цьогоріч буде ще масштабнішою.

Можете масним почерком записувати у свої блокноти, що на початку травня будете відриватись під "ДримбуДаДзигу", "Русичів" та славнозвісна ватага правдивого українського етно "Гуляйгород"! До джазової програми "Флюгерів-2008" підбирались як гурти, що здобули симпатії публіки на минулих фестивалях, так і зовсім нові відкриття. Вибирайте, що більш до вподоби: "Шоколад", "Dzyga Jazz Quartet", "Open Blues Band", "Dzyga Imagen Quintet", "МТ-3". Зрозуміло, що на цьому перелік не закінчується…

Із далекого та близького закордоння до Львова з’їдуться майстри джазу щоб взяти участь у «Днях Європи на Флюгерах». Хорошим польським ф’южн-джазом нас розважатиме вже знаний у Львові гурт "Sing Sing Penelope". Із, тепер вже далекої, Австрії на «Флюгери» завітає вишуканий і веселий загін джазу "Heimwehtropfen". Литва буде представлена на фестивалі столично-вільнюським гуртом "Vоlki Bekesh".

Окрім того, у етно-день (чи точніше – етно-ніч) шостих «Флюгерів Львова» буде ще й літературно-музичне дійство «Пісні країни OS» від майстрів пера та імпровізацій Юрія Іздрика і Галини Крук.

А четвертого травня о 10:00 Ви матимете змогу підготуватись до зустрічі нового джазового дня на акції "Прокидання Мертвого Півня" з Юрієм Андруховичем! Там і відбудеться світова прем'єра "Кримінальних сонетів", а також презентація нового диску "Мертвий півень. Вибраний народом"

І, звичайно, на кілька годин скоротять Ваш сон вже традиційні нічні джем-сейшени.
Отож, якщо Ви готові пережити зі Львовом кілька святкових днів, відчути як його серце б’ється у ритмах фолку, побачити як кам’яні леви засинають під джазові мелодії, а флюгери на дахах столітніх будинків розкручуються джазовими вітрами – «Флюгерів Львова» вам не оминути.

Поважай себе – слухай якісну музику! "Флюгери Львова-2008"

Фестиваль "Флюгери Львова" проходить завдяки:

Організатори: Мистецьке об’єднання «Дзиґа» та ГО «Вірменська 35»
Представництво Європейської комісії в Україні
Львівська міська Рада, Львівська обласна Рада – Управління культури та туризму ЛОДА, Польський інститут у місті Києві, Посольство Республіки Литва в Україні, Центр міської історії Центрально-східної Європи.
Веселий настрій дарує пиво «Львівське»!
Традиційні спонсори: «Комфорт Інвест», «Галичатрбуд».
Приймає «Євроготель».
Генеральний медіа-партнер – студія «ЛЮКСЕН».

Програма Шостого міжнародного фестивалю « Флюгери Львова - 2008»

(1- 4 травня, внутрішній дворик Ратуші)
XXL | BigBand: 1 травня 18:00 – 23:00

« Dzyga Imagine » (Україна)
« Біг Бенд «Леополіс » (Україна)
« Біг Бенд під керівництвом Романа Хабаля » (Україна)
« Біг-Бенд Харківської державної академії культури » (Україна)

XL | Original: 2 травня 18:00 – 23:00

Віктор Паламарчук (Україна)
« MT – 3 » (Україна)
« Dzyga Jazz Quartet » (Україна)
« Open Blues Band » (Україна)
« Ken Vandermark Projekt » (США)

Ethno|Style: 3 травня 18:00 – 23:00

« Бурдон » (Україна)
« Русичі » (Україна)
« ДримбаДаДзига » (Україна)
« Гуляйгород » (Україна)

+ Близько опівночі: « Пісні країни OS » (тексти, мультимедія, музика)
від Юрка Іздрика та Галини Крук

XXXL | Exclusive: 4 травня 10:00

«Прокидання Мертвого Півня» з Юрієм Андруховичем!
Світова прем'єра "Кримінальних сонетів", а також презентація нового диску "Мертвий півень. Вибраний народом"

Вхід – 30 грн.

M | Import: 4 травня 18:00 – 23:00

« Heimwehtropfen » (Австрія )
« Шоколад » (Україна)
« Sing Sing Penelope » (Польща)
« Vоlki Bekesh » (Литва)